Vad gör en inredningsarkitekt?

En inredningsarkitekt är någon du kan vända dig till av flera olika anledningar. För att sammanfatta det hela kan en sådan, precis som namnet antyder, hjälpa dig med allt som har med inredning att göra. Detta kan bland mycket annat handla om att renovera din bostad.

Det kan även handla om en renovering och omorganisation av ett enskilt rum, till exempel ditt kök eller badrum. Andra exempel på saker som en inredningsarkitekt kan hjälpa dig med är ljusdesign, samt färg och material när det kommer till väggar, golv, tak och andra delar av din bostad.

Behöver du specialdesignade möbler? Också det är något som många inredningsarkitekter kan hjälpa dig med. Åtminstone är det något vi kan!

Projektledning

Vi kan inte bara förse dig med bästa möjliga inredningsarkitekt, utan vi erbjuder även projektledning. Det betyder att vi kan hjälpa dig med ditt byggprojekt från början till slut.

Ritningar och bygglov

Också ritningar och bygglov är saker som vi kan hjälpa dig med. Du kan helt enkelt överlämna hela den administrativa biten av ditt byggprojekt till oss, något du kan spara mycket tid och energi på att göra.