Inredningsarkitekt prisvärd i Stockholm

Vad gör en inredningsarkitekt?

En inredningsarkitekt är någon du kan vända dig till av flera olika anledningar. För att sammanfatta det hela kan en sådan, precis som namnet antyder, hjälpa dig med allt som har med inredning att göra. Detta kan bland mycket annat handla om att renovera din bostad.

Det kan även handla om en renovering och omorganisation av ett enskilt rum, till exempel ditt kök eller badrum. Andra exempel på saker som en inredningsarkitekt kan hjälpa dig med är ljusdesign, samt färg och material när det kommer till väggar, golv, tak och andra delar av din bostad. Vi har även hög kompetens inom att ta fram specialdesignade möbler, helt skräddarsydda enligt dina önskemål och behov.

Det vi gör är helt enkelt att skapa inomhusmiljöer som är både attraktiva och trivsamma. Beroende på vad du har för vision kan vårt arbete skilja sig åt kraftigt. Kanske vill du skapa en inbjudande, men neutral känsla som passar flera potentiella köpare inför en bostadsförsäljning? Eller så vill du göra om på ditt kontor med rätt typ av ljussättning och fria ytor för att maximera trivsamheten och produktiviteten bland dina anställda? Möjligheterna är obegränsade när du anlitar oss som din inredningsarkitekt!

Vi är experter på projektledning

Vi kan inte bara förse dig med bästa möjliga service inom inredningsarkitektur, utan vi erbjuder även projektledning. Det betyder att vi som inredningsarkitekt kan hjälpa dig med ditt byggprojekt från början till slut. Har du ett projekt du vill genomföra, exempelvis en badrumsrenovering, kan vi hjälpa till med allt från ritning till färdigställande. Vi finns här för att lyssna lyhört på dina önskemål för att sedan skissa upp ett projekt du är nöjd med. Därefter projektleder vi genom att använda vårt breda kontaktnät av hantverkare.

Vi ser till att rätt person hamnar på rätt plats så att resultatet håller hög standard och blir precis som du önskar. När du anlitar oss för projektledning är det enda du behöver tänka på att dela med dig av dina idéer, sedan ser vi till att de blir till verklighet!

Inredningsarkitekt skicklig i Stockholm

Vi hjälper dig med ritningar och bygglov

Också ritningar och bygglov är saker som vi kan hjälpa dig med. Inför en tillbyggnad eller ombyggnad är en huvudförutsättning att ritningarna är både genomförbara och att de följer rådande lagar. Med vår långa erfarenhet har vi full koll på vad som krävs för att göra en ritning som håller standarden och kan ge dig rätt till bygglov. Vi kan även förse dig med exempelritningar på tidigare projekt vi genomfört för att du ska kunna inspireras kring hur din egen lösning ska se ut.

Du kan helt enkelt överlämna hela den administrativa biten av ditt byggprojekt till oss, något du kan spara mycket tid och energi på att göra.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify