Om oss

Hej och välkommen till oss! Vi är en professionell inredningsarkitekt i Stockholm som arbetar med att skapa fantastisk design för våra kunder. Vårt mål är att göra era drömmar till verklighet. Med lång erfarenhet inom inredning och design är vi mer än villiga att dela med oss av vår kunskap. För oss spelar det ingen roll hur stort eller litet projektet är, utan vi tar oss an alla sorters projekt. Vi älskar att arbeta med design och våra tidigare kundrecensioner är ett bevis på detta.

Hur kan vi hjälpa dig?

När ni först kontaktar oss kommer vi tillsammans att diskutera era visioner för er inredning. Vi har många års erfarenhet inom industrin, vilket betyder att vi vet vad som kommer att fungera för er. Vi kommer tillbaka med en plan för er om hur vi bäst ska utföra arbetet. Ni kommer då också att få en kostnadsfri offert för våra tjänster där vi specificerar vad som ingår. Så fort ni har gått igenom detta och godkänt det kommer vi att påbörja vårt arbete där ni önskar få hjälp.

Öppen kommunikation

För oss finns det inget viktigare än att våra kunder är nöjda med våra tjänster. Ett sätt att garantera detta är att vi alltid har öppen kommunikation med våra kunder. Vi ser detta som ett samarbete mellan er och oss. Att ni är nöjda är det viktigaste för oss, därför kan ni vara så mycket eller så lite involverad som ni vill under projektets gång.